Kamis, 21 Februari 2013

contoh AUTOBIOGRAFI bahasa Sunda



AUTOBIOGRAFI
Wasta Marwah Sofa, tempat pinggumelar Karawang 6 september
1996 , anak ka dua ti dua sadulur, ti kaluarga bapa _____ sareng ibu ____
Pernana di jalan ____ , desa ____ , dusun ___ , RT __/__

Pangalaman nyuprih elmu, di pendidikan formal di mimitian ti tahun 2001 abdi lebeut ka TK AL-BARKAH , terus abdi ngalanjutken ka SDN WARUNG BAMBU I tahun 2002 nepi ka tahun 2008 , abdi lebet ka SMPN 6 KARAWANG BARAT tahun 2008 nepi ka tahun 2011, abdi lebet ka SMA tahun 2011 nepi ka ayeuna abdi masih di ajar di SMAN 2 KARAWANG tepat na di kelas XI IPA 9

Pangalaman abdi salami di SD pernah ngiring kagiatan organisasi pramuka, di SMP abdi pernah ngiringan exskul KIR (Karya Ilmiah Remaja) , di SMA pernah ngiringan organisasi Pramuka tapi teu terlalu aktif, jeung deui teu di izinan ku kolot , jadi ayeuna mah tos kaluar ti organisasi pramuka teh.


10 komentar:

  1. izin ngambil refrensi dari sini, hatur nuhun

    BalasHapus
  2. izin juga yaa.. makasih contoh nya..aku juga anak karawang #salamkenal yaa..

    BalasHapus
  3. ijin copy sebagai contoh ya.

    BalasHapus
  4. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  5. Ijin liat yah buat tugas, hatur nuhun

    BalasHapus
  6. Ijin liat yah buat tugas, hatur nuhun

    BalasHapus