Kamis, 21 Februari 2013

contoh AUTOBIOGRAFI bahasa Sunda



AUTOBIOGRAFI
Wasta Marwah Sofa, tempat pinggumelar Karawang 6 september
1996 , anak ka dua ti dua sadulur, ti kaluarga bapa _____ sareng ibu ____
Pernana di jalan ____ , desa ____ , dusun ___ , RT __/__

Pangalaman nyuprih elmu, di pendidikan formal di mimitian ti tahun 2001 abdi lebeut ka TK AL-BARKAH , terus abdi ngalanjutken ka SDN WARUNG BAMBU I tahun 2002 nepi ka tahun 2008 , abdi lebet ka SMPN 6 KARAWANG BARAT tahun 2008 nepi ka tahun 2011, abdi lebet ka SMA tahun 2011 nepi ka ayeuna abdi masih di ajar di SMAN 2 KARAWANG tepat na di kelas XI IPA 9

Pangalaman abdi salami di SD pernah ngiring kagiatan organisasi pramuka, di SMP abdi pernah ngiringan exskul KIR (Karya Ilmiah Remaja) , di SMA pernah ngiringan organisasi Pramuka tapi teu terlalu aktif, jeung deui teu di izinan ku kolot , jadi ayeuna mah tos kaluar ti organisasi pramuka teh.


3 komentar:

  1. izin ngambil refrensi dari sini, hatur nuhun

    BalasHapus
  2. izin juga yaa.. makasih contoh nya..aku juga anak karawang #salamkenal yaa..

    BalasHapus